Marvel-baas Kevin Feige weer kort over zijn aankomende 'Star Wars'-film

Marvel-baas Kevin Feige weer kort over zijn aankomende 'Star Wars'-film

Hij ontwijkt met name de vragen.

Marvel-baas Kevin Feige heeft er maar weinig interesse in om op dit moment in te gaan op vragen rond de Star Wars-film die hij in de maak heeft. Tijdens de rode loper première voor Black Widow ging hij toch heel kort in op wat vragen.

ET Online stond naast de loper en vroeg Feige hoe het zit met zijn project voor Lucasfilm. Die vraag ontweek hij zoals hij de afgelopen maanden wel vaker heeft gedaan.

Enorm genieten
"Ik twijfel zo erg om het er al over te hebben, dus vandaag gaan we dat gewoon niet doen. Maar ik houd van Star Wars. Ik ben naar de Star Wars Celebration geweest! Ik denk twee? Of misschien zelfs wel drie."

Echt informatie is het daarmee niet, maar duidelijk is dat er nog altijd iets achter de schermen gemaakt wordt door Feige. Fans willen vooral van de Marvel-baas willen weten wanneer er iets concreets bekend wordt gemaakt. Maar voorlopig lijkt dit niet aan de orde.

Op dit moment werkt Michael Waldron, die voor Feige de serie Loki ontwikkelde, aan een verhaal. Eerder vertelde Feige nog dat de focus met name ligt "op alle Marvel-dingen waar we aan werken. Wat het wat, waar, wanneer en hoe van Star Wars, dat weet ik nog niet."

NieuwsFilm

meest populair