Apple TV+ kort het gratis abonnement flink in

Apple TV+ kort het gratis abonnement flink in

Géén jaar lang gratis Apple TV+ meer.

Sinds de introductie van Apple TV+ krijg je bij de aankoop van geselecteerde Apple-producten een jaar lang gratis toegang tot de streamingdienst. Dat is nu verleden tijd. Apple stopt namelijk met de rijkelijke aanbod.

Toch groot de techreus niet gelijk de complete aanpak overboord. Het aanbod wordt namelijk ingekort van één jaar naar drie maanden. Deze aanpassing van de actie geldt vanaf 1 juli en geldt op producten als iPhones, iMacs, MacBook Airs en Apple TV.

Veel gratis abonnementen
Volgens een eerder onderzoek uit eind 2020 van Wall Street-analist MoffettNathanson zou 62 procent van de abonnementen gratis zijn. Nu lijkt het erop dat er dus te weinig mensen hun abonnement verlengen na het eerste jaar.

Op dit moment biedt Apple TV+ slechts 71 originele films, series, documentaires en specials. Dit is ten opzichte van de contentcreatie van bijvoorbeeld Netflix, Amazon en Disney+ er weinig. Komende periode verschijnen nieuwe series van Ted Lasso en The Morning Show en nieuwe series als Foundation en The Shrink Next Door.

Er verschenen nog maar zeven originele films, met onder meer Greyhound en Cherry. Binnenkort verschijnt CODA. Heb jij Apple TV+ en betaal je er dan voor?



NieuwsFilm

meest populair