'Tenet'-ster in razende trailer voor Netflix-thriller 'Beckett'

'Tenet'-ster in razende trailer voor Netflix-thriller 'Beckett'

John David Washington doet het met Alicia Vikander, Boyd Holbrook en Vicky Krieps.

Even geleden zagen we al een eerste foto uit de film Beckett van de Italiaanse regisseur Ferdinando Cito Filomarino. Hij is bekend van de film Antonia. uit 2015. Nu hebben we de eerste trailer voor de thriller met ook heel wat andere grote namen.

In Beckett heeft Tenet en BlacKkKlansman-acteur John David Washington de voornaamste hoofdrol als de toerist Beckett die in Griekenland verblijft. Tijdens de reis wordt hij na een verwoestend ongeval het middelpunt van een klopjacht.

Gedwongen om op de vlucht te slaan onderneemt hij een wanhopige poging om de Amerikaanse ambassade in Athene te bereiken om zo zijn naam te zuiveren. De situatie escaleert naarmate de autoriteiten dichterbij komen, de politieke onrust toeneemt en Beckett nog dieper in een gevaarlijk web van samenzwering terechtkomt.

Trailer voor Netflix-thriller Beckett
Naast Washington zijn er ook rollen voor onder meer Alicia Vikander (Ex Machina, Tomb Raider), Boyd Holbrook (Narcos, The Predator) en Vicky Krieps (The Girl in the Spider's Web, Phantom Thread). Op 4 augustus debuteert de film op het Locarno Film Festival om vervolgens op 13 augustus op Netflix in première te gaan.



NieuwsFilm

meest populair