'The Simpsons' krijgt korte Marvel-film

'The Simpsons' krijgt korte Marvel-film

Binnenkort op Disney+: The Good, The Bart, and The Loki.

Wel vaker komen er korte The Simpsons-filmpjes uit en die hebben eigenlijk altijd een thema. Nu krijgen we een korte Simpsons-film met niemand minder dan Loki, ook nog eens ingesproken door Tom Hiddleston.

Hiddleston is op dit moment uiteraard ook al te zien op Disney+ als de God of Mischief in de live action Marvel-serie Loki. Gisteren verscheen aflevering vier. Voor de aflevering is door Disney+ ook gelijk een poster verschenen, in Avengers: Endgame-stijl.

The Simpsons: The Good, The Bart, and The Loki
Op de poster zien we uiteraard de Loki-versie voor The Simpsons, maar onder meer ook Lisa als Thor, Millhouse als Hawkeye en Ralph als The Hulk. Vanaf woensdag 7 juli staat de aflevering op Disney+.

In The Good, The Bart and The Loki wordt Loki opnieuw uit Asgard verbannen en moet hij het opnemen tegen zijn zwaarste tegenstanders tot nu toe: de Simpsons en de machtigste helden van Springfield. The God of Mischief werkt samen met Bart Simpson in "het ultieme crossover-evenement als eerbetoon aan het Marvel Cinematic Universe van superhelden en schurken".



NieuwsFilm

meest populair