3 gave sci-fi actiefilms die nu gewoon op Netflix staan

3 gave sci-fi actiefilms die nu gewoon op Netflix staan

Actiefilms kijken goed weg. Deze bevatten ook een flinke dosis sci-fi.

Er staan vele scifi-films op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal goed! Hieronder drie redelijk gave scifi-films met de nodige actie en die gewoon op Netflix te vinden zijn. Wat vind jij van deze films?

Skylines

Regie: Liam O'Donnell | Hoofdrollen: Rhona Mitra, Daniel Bernhardt, James Cosmo, Yayan Ruhian, Giedre Bond, Alexander Siddig | Bekijk hier


Het derde deel focust zich op het personage Captain Rose Corley, een mens geboren met buitenaardse superkrachten. Dat klinkt leuk, maar ze is de enige persoon die sterk genoeg wordt geacht om de buitenaardse indringers te verslaan. In een nieuwe opdracht moet ze het opnemen tegen hybride buitenaardse mensen die de meerderheid van de wereldbevolking vormen. Om te slagen moet Corley een buitenaardse moederschip binnendringen om de mensheid te redden.

Code 8

Regie: Jeff Chan | Hoofdrollen: Robbie Amell, Stephen Amell, Sung Kang, Alex Mallari Jr., Aaron Abrams | Bekijk hier


Een bouwvakker met speciale krachten wil wanhopig zijn zieke moeder redden. Hij komt in aaraking met een groep criminelen en besluit een misdaad te begaan om geld voor haar in te zamelen.

Mute

Regie: Duncan Jones | Hoofdrollen: Paul Rudd, Alexander Skarsgård, Sam Rockwell, Justin Theroux, Robert Sheehan, Laura de Boer | Bekijk hier


Mute is een thriller die zich afspeelt in de toekomst. Het gaat over een vrouw die verdwijnt, waarna haar partner - een doofstomme barman - op onderzoek uitgaat. Op deze manier komt hij plots oog in oog te staan met de gevaarlijkste gangsters van de stad.

NieuwsFilm

meest populair