'Loki' bevestigt: vampiers bestaan in het Marvel-universum

'Loki' bevestigt: vampiers bestaan in het Marvel-universum

De serie Loki zet stilletjes vast Blade op.

Let op: dit artikel bevat SPOILERS voor de serie Loki.

De nieuwe aflevering van Marvel-serie Loki zit boordevol onthullende momenten. Niet alleen leren we meer over de Time Keepers, ontmoeten we veel meer Loki's, er blijkt ook iets interessants nieuws opgezet te zijn in het MCU. En daar zoomen we in dit artikel op in.

Want in de nieuwe aflevering zien we Loki wederom praten met Mobius, dat terwijl Loki hem niet veel eerder nog verraden had door achter Sylvie aan te gaan. Dat is niet helemaal vergeten en vergeven, maar toch. Tijdens hun gesprek doet Mobius een fijne onthulling.

Vampiers bestaan
Tijdens hun gesprek meldt Mobius namelijk nogal terzijde dat vampiers ergens in de Heilige Tijdlijn van de Time Keepers bestaan.

In zekere zin is dat natuurlijk geen enorme verrassing, gezien het feit dat er een Blade-reboot aan zit te komen waarin acteur Mahershala Ali de hoofdrol heeft, maar toch.

Het maakt van dit feitje in elk geval iets dat 'hoort' in het Marvel-universum. En zo bouwt Marvel-baas Kevin Feige weer zorgvuldig aan een nieuw hoekje van zijn universum, met een interessante onthulling die maakt dat we op een zeker moment kunnen genieten van vampiers!

NieuwsFilm

meest populair