'Star Wars: Rogue Squadron' breidt de franchise enorm uit en voegt nieuwe mythologie toe

'Star Wars: Rogue Squadron' breidt de franchise enorm uit en voegt nieuwe mythologie toe

Je mag toch wat nieuws verwachten!

Filmmaker Patty Jenkins heeft een brede mythologie om te omarmen met haar toevoeging aan de Star Wars-saga. Op dit moment werkt de regisseur druk aan Rogue Squadron, die in december 2023 in de bioscoop moet draaien.

Vandaag horen we dat de film echt een volledig nieuw tijdperk moet inluiden in de franchise. Niet eerder verkende elementen worden verkend. Bovendien duikt Jenkins in de wereld van gevechtspiloten.

Totaal nieuw
"Ik houd enorm van de drie projecten waar ik nu aan werk," begon Jenkins tijdens een interview met Associated Press.

"Mijn eerstvolgende project is zonder twijfel Rogue Squadron, en ik kijk ook enorm uit naar Wonder Woman 3. De Michael Stackpole-boeken en videogames en alle boeken rond Rogue Squadron bieden echt een ongelofelijke geschiedenis om eer aan te doen. En toch moeten we het materiaal een nieuw tijdperk in brengen, want we willen een nieuw verhaal vertellen en dus nemen we het beste van alles, en maak ik tegelijk ook de beste film over gevechtspiloten."

Rogue Squadron staat bekend als een groepje elitepiloten van de Rebellen, die meermaals doorslaggevend bleken in gevechten met het Keizerrijk.

NieuwsFilm

meest populair