'Loki' onthult weer een schokkende gamechanger: check hier de beelden

'Loki' onthult weer een schokkende gamechanger: check hier de beelden

We hebben weer een hele toffe foto!

De serie Loki heeft weer twee grote onthullingen gedaan, waarvan er eentje is die zeker consequenties lijkt te hebben voor de rest van het Marvel-universum.

De aflevering The Nexus Event heeft een aantal grote ontwikkelingen, maar we focussen ons op de twee belangrijkste. Let op: dit artikel bevat SPOILERS.

Meer Loki's
Uit de eerste trailer voor de serie bleek al dat we meer Loki's zouden zien. Op het moment dat Loki ogenschijnlijk gedood wordt door Ravonna Renslayer, blijkt hij niet te sterven maar ontwaakt hij in een post-apocalyptische variant van New York City.

En daar wordt hij begroet door meerdere Loki's. Helemaal rechts zie je Old Loki, die het klassieke kostuum van het personage uit 1962 draagt. In het midden staat Kid Loki, die gebaseerd op is op een recente comic waarin Loki herboren wordt als kind. In zijn hand heeft hij Crocodile Loki. En helemaal links staat 'Boastful Loki', met een hamer.

Loki vraagt hen of hij in de Hel is, de plek waar Asgardians heen gaan als ze sterven. Waarop Old Loki zegt: "nog niet, maar dat zal je wel zijn als je niet met ons meekomt."


Bekijk de afbeelding

De Time Keepers
Voordat Loki om het leven komt, wordt hij en Sylvie meegesleept voor de Time Keepers. Ze zullen voor hen geëxecuteerd worden maar weten de bewakers en Ravonna snel te overmeesteren. Daarop snijdt Sylvie het hoofd van een Time Keeper af en blijkt dat het niets meer dan een robot is.

Heel duidelijk is dat Ravonna niet het meesterbrein is. Zou het dan toch Kang the Conquerer zijn? Hij verschijnt later in het MCU en is vaak een tegenstander van de Avengers. En is een tijdreiziger!


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair