Bruce Willis bikkelt lekker door in trailer 'Out of Death'

Bruce Willis bikkelt lekker door in trailer 'Out of Death'

Dit keer doet hij het samen met Jaime King.

Verleden jaar verscheen Bruce Willis in Survive the Night, Hard Kill en Breach en begin dit jaar verscheen de film Cosmic Sin. In zijn vaak doorgaans dertien-in-een-dozijn producties zien we hem regelmatig naast een andere acteur die over zijn hoogtepunt heen lijkt te zijn.

Zo zien we Willis binnenkort naast Jaime King (Sin City) in de misdaadthriller Out of Death, een zoveelste film waarvoor Willis ongetwijfeld een bedrag met zes nullen voor krijgt.

Trailer voor Out of Death
Via Vertical Entertainment hebben we nu de trailer voor Out of Death van de onbekende regisseur Mike Burns. De opnames vonden plaats in november 2020 en midden volgende maand debuteert de film beperkt in de Amerikaanse bioscopen en via On Demand.



In Out of Death zien we de gepensioneerde agent Jack Harris (Willis) die rondreist in de afgelegen wildernis. Maar dan komt hij de eenzame wandelaar Shannon (King) tegen. Zij is op de vlucht voor corrupte politieagenten. Jack is vastbesloten om haar te helpen met zijn aangeboren instinct om de menselijke roofdieren te overleven.

Hieronder het affiche met de hoopgevende tekst "van de producenten van The Irishman en Lone Survivor". Maar of dat wat helpt aan de kwaliteit...

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair