Dwayne Johnson in avonturenfilm voor Amazon: The Rock in onverwachte rol?

Dwayne Johnson in avonturenfilm voor Amazon: The Rock in onverwachte rol?

The Rock maakt zich op voor een kerstfilm.

De komende periode zal acteur en spierbundel der spierbundels Dwayne Johnson te zien zijn in meerdere grote films. Een daarvan - de actiethriller Red Notice - maakte hij voor Netflix en nu blijkt dat hij in zee gaat met Amazon, voor een kerstfilm.

The Rock en zijn Seven Bucks Productions gaan samen met Amazon Studios de film Red One maken. De film krijgt een kerstthema en The Rock zal de film niet alleen produceren. Hij gaat er ook een (hoofd)rol in spelen.

Exacte details zijn er nog niet, maar de film wordt als volgt omschreven: "Red One is een grootse actie-avonturenkomedie met vier kwadranten, die een heel nieuw universum brengt om te verkennen binnen het genre 'vakantiefilms'."

The Rock in Red One
Ook wordt er aangegeven dat de film zich richt op de Kerstman, en dat doet vermoeden dat The Rock mogelijk de rol speelt. Er zou fors worden ingezet op een franchise en merchandise.

Het script wordt geschreven door Chris Morgan (Fast and Furious, Hobbs & Shaw). Een regisseur wordt nog gezocht en de film zou met kerst 2023 moeten verschijnen. Tot die tijd vind je Johnson in onder meer Red Notice, Free Guy (cameo), Jungle Cruise, DC League of Super-Pets, Black Adam en Hobbs & Shaw 2.

NieuwsFilm

meest populair