'WandaVision' is zomaar aangepast met hint naar 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

'WandaVision' is zomaar aangepast met hint naar 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Disney+ zet aangepaste nafilmpje WandaVision online.

Het lijkt erop dat Marvel Studios toch niet helemaal blij was met het nafilmpje dat te zien is aan het einde van de laatste aflevering van de Disney+ serie WandaVision. Fans spotten recent een nieuwe versie van de beelden met mogelijk een hint naar Doctor Strange en zijn tweede film, Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Eerder werd al duidelijk dat Doctor Strange van acteur Benedict Cumberbatch een aandeel zou hebben in WandaVision. Dit ging uiteindelijk niet door. De reden voor zijn toegevoegde aandeel mag duidelijk zijn: Wanda Maximoff a.k.a. Scarlet Witch van Elizabeth Olsen keert volgend jaar terug in The Multiverse of Madness.

Post-Credits Scene aangepast
Nu blijkt dat de Post-Credits Scene is aangepast. Naast dat er wat bomen in kleur zijn aangepast is er ook een gedaante / schaduw of iets dergelijks te zien die duidelijk hint naar de komst van Doctor Strange. Dit zullen we waarschijnlijk volgend jaar te zien krijgen.

Hieronder een uitleg over de aanpassing en - als je Disney+ hebt - kun je de aanpassing ook zelf checken. Het is op zijn minst opmerkelijk dat deze aanpassing is gedaan. Een reactie van Marvel Studios ontbreekt nog.

Sam Raimi's Doctor Strange in the Multiverse of Madness verschijnt 24 maart 2022.



NieuwsFilm

meest populair