3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Don't Breathe (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Fede Alvarez | Cast: Jane Levy, Dylan Minnette, Stephen Lang, e.a.
Drie jonge dieven hebben het gemunt op een oude, blinde man die in een verlaten buitenwijk in Detroit woont. Volgens de geruchten heeft hij een miljoen dollar in zijn huis verstopt liggen. De jongeren denken hun klus zo geklaard te hebben, maar eenmaal binnen komen ze er snel achter dat hun slachtoffer niet is wie ze dachten dat hij is. Ze blijken in het huis te zijn beland van een getraumatiseerde oorlogsveteraan die niet te beroerd is om de jacht terug te openen.

The Big Lebowski (1998)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joel en Ethan Coen | Cast: Jeff Bridges, John Goodman, Julianne Moore, e.a.
Flowerpowerman Jeff Lebowski, bijgenaamd 'The Dude', is eigenlijk maar een nietsnut. Hij vult zijn dagelijks bestaan met twee dingen: blowen en bowlen met zijn maten. Wanneer hij door een stel bandieten wordt verward met een rijke naamgenoot, raakt hij tegen wil en dank betrokken bij een vreemde ontvoeringszaak. Hierdoor verandert het rustige leventje van Lebowski van de een op de andere dag in een enorme, chaotische puinhoop.

Outside the Wire (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mikael Håfström | Cast: Damson Idris, Anthony Mackie, Emily Beecham, e.a.
De Amerikaanse dronepiloot Harp ziet hoe pro-Russische rebellen in Oekraïne een kernwapen in stelling brengen. Hij besluit tot actie over te gaan, maar dat gaat gruwelijk fout. Harp wordt als straf zelf naar het front gestuurd, waar hij samen met de robotsoldaat Leo de missie krijgt om de vijandige milities te stoppen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair