Lily Collins (Emily in Paris) kiest opvallende filmrol als klein poppetje

Lily Collins (Emily in Paris) kiest opvallende filmrol als klein poppetje

De actrice uit Mank en Emily in Paris wordt Polly Pocket.

De afgelopen periode maakte actrice Lily Collins flink wat indruk in onder meer de film Mank en de serie Emily in Paris (beiden van Netflix) en nu heeft ze een nieuwe rol te pakken en die kan minimaal opvallend genoemd worden.

Volgens The Wrap gaat de actrice de titelrol spelen in een live action-verfilming van animatiereeks Polly Pocket. Het zijn Mattel en MGM die het project gaan maken. In de film zien we hoe "een jong meisje en een vrouw van zakformaat een vriendschap sluiten."

Lily Collins wordt Polly Pocket
"Ik ben zo enthousiast om samen te werken met het team vol inspirerende krachtpatsers. Het was een feest om dit project samen met Robbie, Lena, Mattel en MGM te ontwikkelen, om zo Polly op een leuke, moderne manier opnieuw te introduceren," aldus Lily.

"Als kind dat geobsedeerd was door Polly Pocket is dit een echte droom die uitkomt en ik kan niet wachten om het kleine speelgoed naar het grote scherm te brengen," voegde de actrice toe.

Polly Pocket te zien op Netflix
De regie komt in handen te liggen van Lena Dunham (Girls). Zij zal ook het script schrijven en de film produceren. Polly Pocket bestaat al 30 jaar en ze kreeg in 2018 een animatieserie die op dit moment op Netflix te zien is.



NieuwsFilm

meest populair