'Indiana Jones 5': De titel en het verhaal zijn mogelijk gelekt

'Indiana Jones 5': De titel en het verhaal zijn mogelijk gelekt

Dat belooft wat de komende tijd met lekken rond de nieuwe Indiana Jones-film.

We horen weer een nieuw gerucht rond Indiana Jones 5. De opnames zijn eindelijk onderweg en dat betekent niet alleen dat we de komende weken heel wat beelden van de set kunnen verwachten, maar ook dat het lekken van informatie toeneemt.

Zo schijnt nu de titel en een deel van het verhaal van de volgende film voor Harrison Ford als Indiana Jones gelekt te zijn. Hoewel het maar een gerucht is, waarschuwen we je toch voor mogelijke spoilers.

De titel en het verhaal
Het gerucht gaat dat Indy 5 de titel Indiana Jones and the Order of Elysium meekrijgt. Opvallend genoeg zou men hier niet volledig zeker van zijn, maar nog kijken naar de titel.

Verder gaat het verhaal dat de film draait om de ruimterace uit de jaren zestig. Acteur Mads Mikkelsen, die de slechterik speelt, zou een Nazi-wetenschapper zijn die voor de NASA werkt.

Dat doet hij niet van harte, want het personage (dat Schroder zou heten) wil terug in de tijd reizen om ervoor te zorgen dat Duitsland de Tweede Wereldoorlog alsnog wint. Hij zou daarvoor gebruik maken van een energiebron genaamd de Chronos Stone.

Gezien de behoorlijk uiteenlopende verhalen die de Indy-films tot nu toe verteld hebben, zou het gerucht zomaar een kern van waarheid kunnen hebben. Tegelijk klinkt het ook wel erg onwaarschijnlijk, vooral na de kritiek op de aliens uit de vorige film.

NieuwsFilm

meest populair