Stapte John Boyega ineens op bij een Netflix-film zonder iemand iets te laten weten?

Stapte John Boyega ineens op bij een Netflix-film zonder iemand iets te laten weten?

Er zouden zich nare dingen hebben afgespeeld rond Rebel Ridge.

Er gaat een vervelend gerucht rond over John Boyega, dat nu ontkend wordt door zijn management. Het verhaal was dat de acteur vertrokken zou zijn bij de productie van Rebel Ridge, zonder dat met iemand verteld te hebben.

Het verhaal ging dat Boyega vertrokken was uit Louisiana waar de opnames plaatsvonden, naar zijn thuisland Engeland. Dat zou hij gedaan hebben om iets dat binnen zijn familie speelt. Maar nu blijkt dat er meer speelt.

Niet zomaar weg
De productie van de film werd een jaar uitgesteld door de coronacrisis. Boyega werd gecast om een van de drie hoofdrollen te spelen in een serie die kijkt naar de sociale onrechtvaardigheid binnen de Verenigde Staten.

Boyega vertrok een kleine week na de opnames en besloot niet meer terug te keren. De rol wordt opnieuw gecast. Maar het gerucht kwam al snel op dat de acteur vertrokken zou zijn bij de Netflix-film zonder iemand dat te vertellen. De reden? Hij zou niet tevreden zijn met het script en zijn verblijfsplek. Netflix-baas Ted Sarandos probeerde hem aan boord te houden.

Nu meldt vertegenwoordiger Femi Oguns van Boyega dat de geruchten echt niet kloppen. "Mensen vormen hun meningen vaak omdat ze zich vervelen. John vertrok helaas omdat er iets speelde in zijn familie en dat is echt alleen zijn zaak. John en Netflix hebben een geweldige relatie die de komende jaren alleen maar zal groeien."

NieuwsFilm

meest populair