'Thor: Love and Thunder'-gerucht onthult hoe Jane Foster haar krachten krijgt

'Thor: Love and Thunder'-gerucht onthult hoe Jane Foster haar krachten krijgt

Is dit hoe Thor: Love and Thunder het personage van superkrachten voorziet?

We krijgen een nieuwe godheid te zien in Thor: Love and Thunder. In die film kruipt Natalie Portman weer in de huid van Jane Foster, de ex van Thor. Maar ditmaal wordt ze zelf de Mighty Thor en zal ze Thor moeten bijstaan in de strijd tegen de gevaarlijke Gorr the God Butcher.

De film van regisseur Taika Waititi leent van de comics van Marvel, waarin we ook te zien kregen dat Jane uiteindelijk transformeerde tot een superheld en Mjolnir kon gebruiken. Een nieuw plotlek onthult mogelijk hoe zich dit allemaal af gaat spelen.

Goddess of Thunder
De site Giant Freakin Robot (neem dit nieuws dus met een korrel zout) stelt dat de film vrij vroeg laat zien hoe Jane superkrachten krijgt. Ze zou als toerist reizen naar New Asgard, waar een museum rond Thor staat.

In een van de tentoonstellingen liggen fragmenten van de hamer Mjolnir, die eerder verwoest werd door Hela.Terwijl Jane kijkt naar de gebroken hamer, besluit die dat zij waardig is en voegt de hamer zichzelf weer bij elkaar, waarop er een nieuwe Thor geboren wordt.

Of het nieuws klopt is niet zeker, maar we zagen in het verleden wel al wat setfoto's voorbij komen met Portman in 'burgerkleding' en enorme spieren. Dat suggereerde dat we het moment te zien kregen waarop Jane haar nieuwe krachten net gekregen had.

De opnames van Thor: Love and Thunder zijn al afgerond. De release staat gepland voor 6 mei 2022.

NieuwsFilm

meest populair