Deze stunt ging zelfs voor 'Fast & Furious 9' te ver

Deze stunt ging zelfs voor 'Fast & Furious 9' te ver

Een stunt met een weerballon bleek te duur voor F9.

We kennen de Fast & Furious-franchise om zijn knotsgekke stunts. Maar soms kan het ook te ver gaan en net iets te gek worden. Regisseur Justin Lin blijkt een stunt te hebben moeten schrappen.

Lin vertelde dat men van plan was een actiescène te maken met een weerballon, die geschrapt is uit Fast & Furious 9, omdat die te duur was om te maken.

Negende film
Het nieuwste hoofdstuk in de franchise laat zien hoe Dominic Toretto en zijn familie gedwongen wordt om te gaan met de toorn van Cipher. Zij blijkt een bijzondere bekende opgeduikeld te hebben om haar te helpen in het gevecht tegen Dom en de rest: diens broer Jakob, meesterdief en moordenaar en van Dom vervreemde broer.

Tegenover Slashfilm vertelde Lin over een geschrapte stunt:

"Ik zat in de trein van Edinburgn naar een scout en ik was van plan om een Fiero naar de bovenste laag van de atmosfeer te brengen in een weerballon. En de kosten bleven maar stijgen, ik vocht er echt tegen. En als ik nu terugkeek, is dat de stunt waar ik persoonlijk betaald zou hebben voor de weerballon. Ik hou er gewoon heel erg van om met een gestoord idee te werken en zoveel mogelijk zelf te doen. Uiteindelijk hadden we veel referenties om mee te werken, en deze wilde ik. Maar wat het budget betreft ging dit voorbij wat we kunnen."

Blijkbaar is 200 miljoen dollar soms dus niet genoeg om te maken wat je wil.

NieuwsFilm

meest populair