Guillermo del Toro onthult trailer voor Netflix-film 'Trollhunters: Rise of the Titans'

Guillermo del Toro onthult trailer voor Netflix-film 'Trollhunters: Rise of the Titans'

De Oscarwinnaar komt met grootse animatiefilm.

Alweer even geleden debuteerde op Netflix de animatieserie Trollhunters: Tales of Arcadia, bedankt door de Oscarwinnaar Guillermo del Toro (Nightmare Alley, The Shape of Water) en gemaakt door DreamWorks Animation. Volgende maand verschijnt de film Trollhunters: Rise of the Titans.

Trollhunters: Tales of Arcadia kreeg uiteindelijk drie vooraf geplande seizoenen die verschenen in 2016, 2017 en 2018 en werd gebaseerd op het boek Trollhunters uit 2015 van Del Toro en Daniel Kraus. Er staan 52 afleveringen op Netflix.

Eerste trailer voor Trollhunters: Rise of the Titans
Nu kun je hieronder kijken naar de eerste trailer voor Trollhunters: Rise of the Titans, de finale en definitieve afsluiting van de reeks. Netflix zet Rise of the Titans op 21 juli online.



Trollhunters: Rise of the Titans
In Rise of the Titans ziet Arcadia er misschien uit als een gewone stad, maar het ligt in het centrum van magische en mystieke lijnen, waardoor het een knooppunt is voor vele veldslagen tussen uiteenlopende wezens, waaronder trollen, buitenaardse wezens en tovenaars. Nu moeten de helden samenwerken tijdens het bevechten van de Arcane Order om controle te krijgen over de magie die hen allemaal bindt.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair