Deze twee Marvel-films hebben een dramatische impact op het MCU

Deze twee Marvel-films hebben een dramatische impact op het MCU

Spider-Man: No Way Home en Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Begin volgende maand trapt het Marvel Cinematic Universe ook in de bioscopen af. In slechts een jaar tijd krijgen we zeven films te zien in het MCU. Er zijn twee films die een enorme impact op het filmuniversum zullen hebben.

In gesprek met Collider liet Loki-schrijver Michael Waldron weten dat er twee films zijn die een "dramatische impact" hebben op het MCU. Waldron schreef niet alleen het verhaal voor Loki, maar deed dat ook voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness die in maart 2022 verschijnt.

Dramatische impact
Zowel de tweede Doctor Strange-film als het in december te verschijnen Spider-Man: No Way Home hebben volgens Waldron een flink impact. "Ik denk dat je Sam Raimi niet aanzet om een film te maken, tenzij het een grote film wordt," zei de schrijver die bevestigde dat ook de derde Spider-Man flink wat teweeg gaat brengen.

Het lijkt er dus op dat we Black Widow, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings en Eternals meer als losstaande of opbouwde films mogen zien. De series WandaVision en Loki en de films rond Doctor Strange en Spider-Man lijken de kern te zijn van Phase 4 van het MCU.

Een andere verhaallijn kunnen we waarschijnlijk terugvinden in de series Ms. Marvel (2021) en Secret Wars (2022) en de film The Marvels (2022).

NieuwsFilm

meest populair