'Loki'-recensies: Is de nieuwe Marvel-toevoeging top of flop?

'Loki'-recensies: Is de nieuwe Marvel-toevoeging top of flop?

Wat vinden de critici van Marvel-serie Loki?

Morgen begint Marvel Studios-serie Loki dan eindelijk met zijn eerste seizoen. Vandaag zetten we een aantal recensies voor je op een rij en kijken we wat critici van de serie vonden.

Loki is het verhaal van de Marvel-schurk die wordt opgepakt door de Time Variance Authority en hem aan het werk zet om zijn fouten recht te zetten. Dat belooft een heerlijk seizoen vol twists, vooral met de hoofdrol voor Loki.

De recensies
Wat vinden critici van de nieuwste toevoeging aan het Marvel Cinematic Universe? We zetten vijf recensies voor je op een rij.

ComicBook: "Loki is een goed gebalanceerde serie die zichzelf nooit te serieus neemt en de balans weet te vinden tussen wat sterke momenten voor zijn personages, en aangrijpende momenten. Hoewel Hiddleston een van de grootste namen van de franchise is op dit moment, is het een groot risico om Loki zijn eigen serie te geven, aangezien hij een grove schurk is. Maar het risico lijkt zich goed uitbetaald te hebben."

Slashfilm: "De eerste twee afleveringen van Loki voelen alsof Marvel Studios op z'n best is. Maar er zit ook een gevoel in de serie waarbij je merkt dat de makers de kans kregen om hun eigen draai te geven aan een bekende formule en hiervan af mochten wijken."

The Verge: "In zijn eerste twee afleveringen weet Loki de formule perfect te balanceren. Maar het is nu afwachten om te zien of men het momentum vast weet te houden de komende paar weken."

Variety: "Het leukste aan Loki is als Hiddleston en Wilson samen mogen spelen [...] de humor van WIlson weet de juiste balans te vinden tegen die van Hiddleston, mede doordat hij een bijzondere droogheid heeft en puppy-enthousiasme. En toch: als Loki gefrustreerd zucht over de overreach van de TVA die zijn verhaal dicteert, terwijl hij iets vreemders en gevaarlijkers zou kunnen doen, is het moeilijk om het daar niet mee eens te zijn."

The Hollywood Reporter: "Na twee afleveringen staat Loki op een kruispunt. Alles is uitputtend opgezet, en kan nu enorm entertainend worden. [...] Loki zou misschien een boel gepraat tussen Hiddleston en Wilson kunnen zijn en dan nog altijd leuk kunnen zijn gedurende zes afleveringen, maar vereist zeker een Marvel-koerscorrectie zodra het publiek begint te morren."

NieuwsFilm

meest populair