Horror-regisseur Rob Zombie maakt officieel film van familieserie 'The Munsters'

Horror-regisseur Rob Zombie maakt officieel film van familieserie 'The Munsters'

Zombie wil al ruim 20 jaar een film maken van de Addams Family-achtige serie.

Rob Zombie heeft bevestigd dat zijn passieproject, een verfilming van de klassieke tv-serie The Munsters, eindelijk gemaakt zal worden.

De regisseur van films als The Devil's Rejects en de Halloween-remake uit 2007 deed de aankondiging via zijn Instagram-pagina. De productie wordt gemaakt door de 1440 Productions-divisie van Universal Pictures.

Zombie & Munsters
Dit betekent naar alle waarschijnlijkheid dat de film direct naar streamingdienst Peacock zal gaan, in plaats van een bioscooprelease. Zombie zei er in zijn insta-post het volgende over:

"Attentie Boils en Ghouls! De geruchten zijn waar! Mijn volgende filmproject wordt er een die ik al 20 jaar wil maken! THE MUNSTERS! Ik houd jullie op de hoogte als ik meer details kan delen!"

De oorspronkelijke sitcom uit 1964 gaat over een familie vriendelijke monsters die van Transsylvanië verhuist naar een Amerikaanse buitenwijk. The Munsters was in met name Amerika een net zo groot fenomeen als The Addams Family, maar er werd nooit eerder een film van gemaakt.

In 2012 probeerde Hannibal-bedenker Bryan Fuller wel al eens een reboot van de serie te maken in de vorm van Mockingbird Lane met acteurs als Eddie Izzard, Jerry O'Connell en Portia de Rossi. Het kwam echter niet verder dan een pilot-aflevering.

NieuwsFilm

meest populair