'Fast & Furious 9'-ster John Cena wil rematch met Dwayne Johnson

'Fast & Furious 9'-ster John Cena wil rematch met Dwayne Johnson

Als het even kan tenminste.

Nieuwkomer in de Fast & Furious-franchise John Cena ziet het nu al helemaal zitten om een rematch te krijgen met voormalig WWE-rivaal Dwayne 'The Rock' Johnson. Ditmaal dan in de Fast Saga.

Cena speelt de nieuwste schurk in de franchise, Jakob Toretto, de verloren gewaande broer van Mia en Dominic. De crew moet hem stoppen, maar dat is niet zo gemakkelijk want net als Dom is Jakob een racer, crimineel, moordenaar en gewoon ontzettend getalenteerd.

Even vechten
De hoop van Cena is dat zijn personage het op kan nemen in de laatste twee films van de franchise tegen DDS-agent Luke Hobbs (van Dwayne Johnson).

"Ik weet niet of het gaat gebeuren en dat is ook echt aan het publiek van Fast om over te beslissen," vertelde Cena over de mogelijke reünie met Johnson. "Terwijl de Fase Saga groeit en evolueert, vind ik het alleen maar mooi dat zoiets misschien kan gebeuren. Ik hoop het heel erg en misschien dat het wereldwijde publiek dat ook doet. Wie weet."

Toen hem gevraagd werd wat Jakob misschien tegen Hobbs zou zeggen als de twee het pad zouden kruisen, antwoordde Cena: "het makkelijkste antwoord daarop is: 'je ziet mij niet'."

NieuwsFilm

meest populair