Deze acteur keert héél graag terug in nieuwe 'Harry Potter'-film

Deze acteur keert héél graag terug in nieuwe 'Harry Potter'-film

Zou jij een nieuwe Harry Potter-film willen zien?

Alweer tien jaar geleden werd de achtdelige Harry Potter-filmreeks afgerond met Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2. Een van de belangrijkste personages in de reeks werd gespeeld door Tom Felton en hij zou graag terugkeren in een nieuwe film.

In de Potter-films zagen we de ondertussen 33 jarige Felton uiteraard als pestkop Draco Malfoy. De acteur sprak met People over zijn rol en de eventuele toekomst, en het blijkt dus dat hij graag zou willen terugkeren in een negende film.

Keert Draco Malfoy terug?
"Als je me vraagt, zal ik mijn haar weer blond verven om Draco te zijn, absoluut! Zelfs beide, hem of Lucius. Ik zal Draco's kind spelen als je echt wilt! Elke kans om weer een Malfidus te zijn, zou zeer welkom zijn," zei Felton tijdens de opening van een Harry Potter-winkel in New York.

Hij ziet het niet zo zitten als een andere acteur de rol gaat spelen. "Ik heb het gevoel dat als iemand anders Draco zou spelen, ik een beetje bezitterig zou zijn en zou zeggen 'wacht even'," zei Felton.

Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 beleefde op 7 juli 2011 zijn wereldpremière en wist uiteindelijk een dikke $1,3 miljard op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa.

NieuwsFilm

meest populair