Mark Ruffalo is terug als de Hulk

Mark Ruffalo is terug als de Hulk

In de serie She-Hulk zien we Ruffalo voor de zoveelste keer als het groene gevaarte.

In 2008 was het nog acteur Edward Norton die Bruce Banner speelde in het Marvel Cinematic Universe, maar sinds The Avengers uit 2012 geeft Mark Ruffalo met veel succes invulling aan de Hulk, en volgend jaar keert hij terug.

De laatste keer dat we de Hulk van Ruffalo zagen was uiteraard in Avengers: Endgame, waarin Banner en de Hulk zijn samengesmolten tot Smart Hulk. In de Disney+ / MCU-serie She-Hulk zal Ruffalo weer te zien zijn als deze 'Green Goliath'.

Ruffalo weer in actie als de Hulk
De opnames voor de serie She-Hulk zijn al even onderweg. Actrice Tatiana Maslany (Stronger) geeft daarin invulling aan Jennifer Walters, de nicht van Banner, die ook Hulk-achtige - zij het iets minder sterke - krachten krijgt nadat ze met spoed bloed van Banner krijgt als ze een ongeluk heeft gehad.

Op de set van She-Hulk zie we Ruffalo met een mo-cap outfit wat betekent dat we hem niet alleen als Bruce Banner zullen zien. Het is nog afwachten of hij terugkeert als Smart Hulk, een versie die niet bij iedereen geliefd is. SHe-Hulk moet ergens in 2022 verschijnen.

Tweet verwijderd

NieuwsFilm

meest populair