Ryan Reynolds lijkt druk bezig met 'Deadpool 3'

Ryan Reynolds lijkt druk bezig met 'Deadpool 3'

Al even geleden werd duidelijk dat de derde film er komt.

Het is nog de vraag hoe de film onderdeel gaat uitmaken van het Marvel Cinematic Universe en of Disney het toestaat dat de film even zo stevig wordt als de eerste twee delen, maar nu lijkt het erop dat er echt beweging zit in het even geleden aangekondigde Deadpool 3.

Marvel Studios onthulde in november 2020 dat Wendy Molyneux en Lizzie Molyneux-Logelin (Bob's Burgers) aan de slag mochten gaan met het script voor de derde film in de reeks en Kevin Feige zei eerder dit jaar dat Deadpool 3 zich in het MCU zal afspelen en dat de film "R-rated" wordt.

Beweging in Deadpool 3
Van hoofdrolspeler en producent Ryan Reynolds zijn we gewend dat hij regelmatig wat vage berichtjes deelt via social media. Dit keer lijkt hij ernaar te hinten dat er beweging zit in de film.

Op Instagram deelde hij in zijn Stories een foto van een tas met daarin het masker van Deadpool. Wat het exact betekent wordt niet duidelijk, maar de kans is groot dat hij toch wel iets van plan is. Wie weet heeft hij binnenkort concreet nieuws, bijvoorbeeld een verschijningsdatum.

Hieronder gaan we nog even terug naar waar het allemaal mee begon, de gelekte testvideo uit 2014.



NieuwsFilm

meest populair