Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Nederland keek dit weekend massaal naar deze drie films.

Het weekend is voor veel Nederlanders het ideale moment om even rustig, na een drukke school- of werkweek, languit op de bank een filmpje te kijken. Popcorn, cola of biertje erbij... en kijken maar. Dit zijn de drie films die dit weekend het meest zijn bekeken op Netflix.

#1 Joker (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Todd Phillips | Cast: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, e.a.
Komediant Arthur Fleck uit Gotham, die lijdt aan een bijzonder lachsyndroom, draait volledig door wanneer hij keer op keer wordt verstoten door de maatschappij en alle hoop is verloren. Hij slaat aan het moorden om wraak te nemen op zijn kwelgeesten. Al snel verandert Gotham in een grote chaos door de als clown geschminkte Fleck.


LEES OOK:



#2 Xtremo (2021)
Bekijk de afbeelding Regie: Daniel Benmayor | Cast: Teo García, Óscar Jaenada, Óscar Casas, e.a.
Max verloor twee jaar geleden zijn vader en zoon. Beiden waren op gruwelijke wijze om het leven gebracht door zijn gestoorde stiefbroer Lucero. Nu Lucero weer heeft toegeslagen, besluit Max dat het tijd wordt om hem voor eens en voor altijd te stoppen. Samen met zijn zus en een tiener met problemen bedenkt Max een zorgvuldig plan om wraak te kunnen nemen op zijn rondmoordende stiefbroer.

#3 Barbie & Chelsea: The Lost Birthday (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cassandra Mackay | Cast: America Young, Cassidy Naber, Kristen Day, e.a.
Chelsea, de jongere zus van Barbie, en haar familie gaan mee op een avontuurlijke cruise om haar zevende verjaardag te vieren. Maar onderweg lijkt iedereen haar verjaardag door een bijzondere gebeurtenis ineens te zijn vergeten. Chelsea gaat daarom op zoek naar een magische edelsteen op een jungle-eiland waarmee haar verjaardag gered en wensen alsnog vervuld kunnen worden.

NieuwsFilm

meest populair