'John Wick: Chapter 4' wordt groter en groter

'John Wick: Chapter 4' wordt groter en groter

Het vierde deel vindt opnieuw castlid.

Het is duidelijk dat de opnames voor John Wick: Chapter 4 binnenkort moeten gaan starten. De afgelopen periode worden er heel wat namen onthuld die een rol in Wicks derde terugkeer hebben. Nu is er weer een nieuwe naam onthuld.

Dit keer is het acteur Shamier Anderson die een rol heeft weten te bemachtigen in de film waarin uiteraard Keanu Reeves weer te zien zal zijn als de wraaklustige en voormalige huurmoordenaar John Wick.

Anderson ken je mogelijk uit de series Wynonna Earp en Goliath en hij zou een grote rol krijgen. Zijn personage zou het op moeten nemen tegen John Wick. Maar dat ligt uiteraard al snel voor de hand.

John Wick: Chapter 4: groter en groter
De opzet van de films wordt uiteraard steeds groter. In het derde deel ging Wick nog internationaal en in Chapter 4 zal hij ongetwijfeld verdere stappen zetten. Andere nieuwe namen zijn Donnie Yen, die zowaar een nieuwe handlanger van Wick speelt, en nieuwkomer Rina Sawayama die een nog belangrijk onbekende vrouwelijk personage speelt.

Terugkerende namen zijn mogelijk Halle Berry, Ian McShane, Laurence Fishburne, Asia Kate Dillon, Lance Reddick en Jason Mantzoukas en Chad Stahelski is weer de regisseur. Chapter 4 staat gepland voor 27 mei 2022.



NieuwsFilm

meest populair