Komt legendarische posterontwerper Drew Struzan uit pensioen voor nieuwe 'Indiana Jones'-film?

Komt legendarische posterontwerper Drew Struzan uit pensioen voor nieuwe 'Indiana Jones'-film?

Het lijkt er wel op!

We hebben al veel gehoord over de vijfde Indiana Jones-film en nu is het bijna zover. De opnames gaan namelijk binnenkort van start in het Verenigd Koninkrijk en artiest Drew Struzan, die de posters van de vorige vier delen in de reek ontwierp, zou zich ook wel eens over het vijfde deel kunnen ontfermen.

Struzan stuurde namelijk een berichtje naar regisseur James Mangold, die het stokje overneemt van Steven Spielberg. Wel keert hoofdrolspeler Harrison Ford terug en krijgt hij gezelschap van o.a. Phoebe Waller-Bridge en Mads Mikkelsen.

Bericht
Zo schrijft Struzan op Twitter: ''We kijken al een lange tijd uit naar een nieuwe Indiana Jones. Hij is in goede handen. Veel plezier met de opnames van het volgende grote avontuur in onze leven! Wie weet wat er deze keer weer gaat gebeuren?''

Het duurde niet lang voordat Mangold hier zelf op reageerde: ''Bedankt Drew, hier gaan we! Hopelijk mogen we er samen aan werken!''

Pension
Hierop lijkt Mangold Struzan terug te vragen. Ondanks het feit dat de artiest sinds 2008 met pensioen is, wordt hij nog steeds gezien als een van de beste in zijn vak.

Hij kwam dan ook al eerder uit zijn pensioen om de affiches voor Star Wars: The Force Awakens en de How to Train Your Dragon-trilogie te verzorgen. Na zo lang betrokken te zijn geweest bij Indiana Jones zouden we er ook wel vanuit kunnen gaan dat hij opnieuw terugkeert om nog een keer een iconische Indiana Jones poster te maken.

Bekijk hier enkele van zijn beste werken.

NieuwsFilm

meest populair