Acteur schiet 'Joker 2' geruchten neer

Acteur schiet 'Joker 2' geruchten neer

Warner Bros. zou werken aan het vervolg op Joker uit 2019.

Recent verschenen er een aantal berichten over Joker 2. Het vervolg op de eerste, uiterst succesvolle film uit 2019 zou in de maak zijn en regisseur Todd Phillips zou terugkeren als co-schrijver. Ook zou acteur Justin Theroux te zien zijn in een grotere rol.

Theroux, bekend uit films als Iron Man 2 en Mute, was in Joker te zien in een cameo als Ethan Chase. De acteur verwijst het bericht echter naar het geruchtencircuit, bijvoorbeeld omdat hij Phillips al tijden niet heeft gesproken.

"Ik kan alleen maar zeggen dat ik Todd al een eeuwigheid niet meer heb gesproken en dat ik hem niet heb benaderd om iets voor Joker te doen," vertelde Theroux onlangs aan THR.

"Ik kan niet meer zeggen dan dat. Tenzij hij een briljante manier heeft om dat kleine personage in een groter verhaal te verwerken, denk ik dat het echt een personage dat niet aanwezig hoeft te zijn."

Maar waarom dan wel in Joker?
De vraag zou dan kunnen zijn waarom de acteur dan wel te zien is in zo'n kleine rol in Joker. Theroux: "Het is superleuk. Joker was gewoon heel toevallig. Todd Phillips belde me en zei dat ze in New York aan het opnemen waren en omdat ik in New York was, zei hij: 'Hé, wil je deze snelle kleine rol doen?'", voegde de acteur eraan toe.

"En ik zei: 'Natuurlijk, ja.' De opnames waren in een week of twee weken klaar...Wat is er mis met een dag rondhangen en lachen met Robert De Niro en Todd Phillips? aldus Theroux. "Ik ben niet zo van: 'Nou, die rol is niet groot genoeg', of: 'Als je me wat meer tekst geeft...'"

NieuwsFilm

meest populair