Miley Cyrus opvallend in spannend badpak

Miley Cyrus opvallend in spannend badpak

Miley Cyrus toont weer eens haar lichaamscurven.

Over celeb en parttime actrice Miley Cyrus zou zomaar weer terugkunnen in het Marvel Cinematic Universe. De opvallende zangeres sprak in Guardians of the Galaxy Vol. 2 namelijk de stem in van het personage Mainframe. In Vol. 3 zou weer een plekje voor Miley kunnen zijn.

Verder richt Miley zich de afgelopen jaren niet echt op het witte doek. Nadat ze te zien was in films als Hannah Montana: The Movie (2009), LOL (2012) en A Very Murray Christmas (2015) ligt de focus op andere zaken, zoals nieuwe albums en optreden waar het kan. Op de IMDb staan op dit moment geen nieuwe plannen om te gaan acteren vermeld.

Bewegelijk in badpakje
Op Instagram zien we veel van haar wilde activiteiten. De soort van wannabee rockster in de popmuziek zoekt nog wel eens de grenzen op van het maatschappelijk toelaatbare. Dit keer zien we haar in een korte video waarin ze haar lichaam maar weer eens in de etalage zet.

Doel: Het verkopen van ticktes voor Summerfest in Milwaukee waar ze zal optreden. "Heb je laten kijken. Koop dan nu tickets voor @summerfest," aldus Miley die op deze wijze hoopt kaartjes te kunnen slijten.


Zien hoe de 28 jarige Miley Cyrus eruit ziet in het opvallende badpakje? Check de beelden op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair