'Spider-Man: No Way Home' plotlek: Twee dode hoofdpersonen?

'Spider-Man: No Way Home' plotlek: Twee dode hoofdpersonen?

Dat zou pas wat zijn als we Spider-Man: No Way Home te zien krijgen.

Spider-Man: No Way Home is de vierde en laatste MCU-film van 2021. De film komt halverwege december uit in de bioscoop en lijkt behoorlijk groots te worden. Niet alleen zitten er Spider-Man en Doctor Strange in, ook zien we in de film schurken van andere Spider-Man films van voor het MCU-tijdperk.

Een bron die in het verleden ook goed zat met het feit dat Julia Louis-Dreyfus in The Falcon and the Winter Soldier zou debuteren als Val, meldt nu hoe het volledige plot van Spider-Man: No Way Home loopt. Het is een gerucht, maar wel een bijzonder verhaal om te lezen.

Het verhaal
Volgens het lek is Peter Parker op de vlucht na de gebeurtenissen in Far From Home en besluit Doctor Strange om hem en Ned en MJ onderdak te verlenen in het Sanctum Sanctorum. Het blijkt dat het multiversum onstabiel geworden is en dat Strange schurken heeft moeten vangen uit andere realiteiten.

Er worden door de Green Goblin schurken uit andere dimensies gehaald, waarop Doctor Strange besluit om Spider-Mannen uit andere realiteiten te rekruteren. Zo komen die van Tobey Maguire en Andrew Garfield naar de film. Zij zouden helemaal aan het einde van de film vechten tegen diverse schurken, aangevoerd door Willem Dafoe's Goblin.

Tijdens dat eindgevecht weet de Green Goblin Ned te gijzelen. Daarbij komt Ned om het leven en ook de Spider-Man van Maguire overleeft het gevecht niet. De Sinister Six eindigen in de gevangenis en de twee Spider-Mannen bezoeken de begrafenis van Maguire's Spider-Man. En niemand minder dan Matt Murdock zou Spider-Man in de rechtbank verdedigen.

Het is natuurlijk niet meer dan een gerucht, maar wel een interessant gerucht!

NieuwsFilm

meest populair