Blake Lively scoort hoofdrol in Netflix-thriller 'We Used To Live Here'

Blake Lively scoort hoofdrol in Netflix-thriller 'We Used To Live Here'

Lively tekende onlangs ook al voor de Netflix-verfilming van stripboek Lady Killer.

Blake Lively heeft getekend voor de hoofdrol in de psychologische Netflix-thriller We Used to Live Here, gebaseerd op het boek van Marcus Kliewer.

Netflix scoorde de rechten van het project nadat het afgelopen week door Hollywood raasde. Lively zal samen met Kate Vorhoff produceren via hun productiemaatschappij B for Effort. Dit doen ze samen met Ground Control Entertainment en Matt Reeves en Adam Kassan van 6th and Idaho.

Interessant gegeven
Het boek van Kliewer werd gepubliceerd als onderdeel van Reddits 'nosleep'-rubriek, en de opzet van het verhaal klinkt erg interessant.

In het boek wordt er bij een vrouw thuis aangeklopt terwijl haar echtgenoot aan het werk is. Aan de deur staan een man, vrouw en twee kinderen, die nogal vreemd overkomen. De man beweert dat hij eerder in het huis heeft gewoond en graag wil rondkijken. De nieuwe eigenaar is echter nog maar net gewend aan haar nieuwe thuis als het gezin aan de deur staat. Problemen beginnen te ontstaan wanneer een sneeuwstorm ervoor zorgt dat het gezin moet blijven, maar ze daarna ook niet willen vertrekken...

Dit is het nieuwste project dat Lively samen met Netflix maakt. Onlangs tekende ze ook al voor de hoofdrol en productie van Lady Killer, een film gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Dark Horse Comics.

NieuwsFilm

meest populair