John Boyega keert 'Rebel Ridge' halverwege de opnames abrupt de rug toe

John Boyega keert 'Rebel Ridge' halverwege de opnames abrupt de rug toe

Netflix zegt dat de acteur vanwege familiale redenen moest vertrekken.

Eerder deze week kwam John Boyega nog in het nieuws toen hij zei best wel terug te willen keren als Finn voor nieuwe Star Wars-films, maar dan wel onder bepaalde voorwaarden. Toch keken de nodige fans hiervan op, aangezien hij veel kritiek had op de laatste trilogie. Nu komt de acteur opnieuw op een ietwat merkwaardige manier in het nieuws.

Boyega zou namelijk een belangrijke rol spelen in de nieuwe film van regisseur Jeremy Saulnier (o.a. bekend van Green Room) maar verlaat de film nu, halverwege de opnames.

Probleem
Hierdoor komt Netflix, verantwoordelijk voor de film, genaamd Rebel Ridge, met een probleem te zitten. Nu dat Boyega de shoot abrupt de rug heeft toegekeerd, moet de streamingdienst zo snel mogelijk een vervanger vinden.

De opnames van de film liggen op dit moment namelijk stil. Zeer vervelend, maar volgens Netflix heeft Boyega een goede reden. Ondanks het feit dat ze niet precies aangegeven waarom de acteur er mee stopt, laten ze wel weten dat het vanwege 'familiale redenen' is.

Wat te verwachten
Het verhaal van Rebel Ridge werd voorlopig niet onthuld, maar de film zal naar verluidt een blik werpen op systematisch racisme in de VS door middel van actie, suspense en zwarte humor.

Boyega is binnenkort wel nog te zien in Netflix' scifikomedie They Cloned Tyrone met Jamie Foxx en Teyonah Parris.

NieuwsFilm

meest populair