Alternatief einde 'WandaVision' met Doctor Strange is nu bekend

Alternatief einde 'WandaVision' met Doctor Strange is nu bekend

Het plan om Doctor Strange te gebruiken werd uiteindelijk geschrapt.

In de tweede Doctor Strange-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness krijgen we waarschijnlijk te zien hoe het verhaal van Wanda Maximoff / The Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) verdergaat. Eerder werd bekend dat Strange bijna in het eerder dit jaar verschenen WandaVision zat en nu weten we hoe dat had kunnen gaan.

Benedict Cumberbatch had zelfs al getekend voor zijn aandeel in WandaVision, maar uiteindelijk werd er geen beroep op hem gedaan om zoveel als mogelijk de focus te houden op Wanda en het veranderen naar de Scarlet Witch.

Einde met Doctor Strange voelde vreemd
In gesprek met Rolling Stone onthulde WandaVision-schrijver Jac Schaeffer wat het team wilde doen met Strange. "Het plan toen ik aan boord kwam, was dat er aan het einde van de serie een soort overdracht zou zijn en het aandeel van Doctor Strange zou neerkomen op een korte cameo," aldus Schaeffer.

"Vroege schetsen hadden verschillende versies van dat de twee [Wanda en Doctor Strange] samen de zonsondergang tegemoet zouden rijden. En het voelde niet helemaal goed," aldus de schrijver die de cameo van Strange uiteindelijk niet door zag gaan.

"Een ander probleem was dat als Doctor Strange pas aan het einde zou verschijnen: waar was hij dan de hele tijd? Ik vond het wel heerlijk om verschillende mogelijkheden met Doctor Strange te schrijven," voegde Schaeffer toe. "Er waren versies waarin ze voorbij de stadsgrenzen vliegt en Doctor Strange tegenkomt, dat soort dingen."



NieuwsFilm

meest populair