Scarlet Witch krijgt iets terug in 'Doctor Strange 2'

Scarlet Witch krijgt iets terug in 'Doctor Strange 2'

In Doctor Strange in the Multiverse of Madness heeft ze weer gewoon een accent.

Het lijkt erop dat het accent van de Scarlet Witch weer een beetje verandert als we haar straks weer zien in de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Bij haar debuut in Avengers: Age of Ultron speelde actrice Elizabeth Olsen het personage met een behoorlijk zwaar accent. Maar toen ze terugkeerde in Captain America: Civil War was dat minder sterk. Tijdens de serie WandaVision had ze zelfs bijna geen accent, al keerde dat terug toen ze SWORD uitdaagde.

Weer een accent
Tijdens een interview met Rolling Stone legde Olsen uit waarom het accent verdween en hintte ze erop dat het accent straks weer terugkeert.

"Dat begon met Civil War. De Russo's vroegen of ze een wat zachter accent zou kunnen hebben, omdat ze in Amerika was en vaker Engels had gesproken. Ik vond het best," begon de actrice.

"Ik moet zeggen dat ze in Dr. Strange, na haar ervaring in WandaVision, weer terugkeert naar een accent dat wat meer bij haar past. Voor mijn gevoel zal ze zich weer wat eerlijker uitdrukken. In de serie was haar accent anders, omdat ze probeerde vast te houden aan een Amerikaanse sitcom en de rol zo goed mogelijk wilde spelen."

Kortom: het accent van de Scarlet Witch wordt straks weer in ere hersteld.

NieuwsFilm

meest populair