Wanneer keert die nieuwe Vision terug in het Marvel Cinematic Universe?

Wanneer keert die nieuwe Vision terug in het Marvel Cinematic Universe?

Paul Bettany vertelt of hij iets weet... En dat weet hij natuurlijk niet.

Het Marvel Cinematic Universe trapte dit jaar Phase 4 af met WandaVision, een duidelijk gedwongen situatie aangezien Marvel Studios dit eigenlijk wilde doen met het aanstaande Black Widow.

Er waren gelijk enkele grote onthullingen te zien. Zo werd duidelijk dat Wanda Maximoff a.k.a. The Scarlet Witch van actrice Elizabeth Olsen een belangrijke rol krijgt in de rest van de fase. Maar waarschijnlijk is er ook een toekomst voor Vision van Paul Bettany.

Keert White Vision terug?
Ondertussen staat WandaVision al een paar maanden op Disney+, dus het mag geen geheim meer zijn dat er meerdere versies van Vision voorkomen in de serie. Zo zien we aan het einde White Vision, de oorspronkelijke soort van geresette Vision die weer tot leven is gewekt. De vraag is nu: wanneer keert hij terug?

"Ik kan daar eerlijk gezegd geen antwoord op geven," vertelde Bettany tijdens een recent interview met The Playlist. "Ik heb veel vrienden van rond mijn leeftijd, voor wie White Vision in de jaren '70 heel wat betekende. Kevin [Feige] en ik hebben het daar al jaren over."

"Nee. Ik bedoel, ik ben heel eerlijk tegen je. Dat weet ik nog steeds niet," zei Bettany of hij opnieuw te zien zal zijn met Wanda. "Ik heb geen contract. Dat weet ik niet. Alles wat ik weet is, is dat de serie wordt voorgedragen voor een Emmy voor een miniserie. Dus het ziet er niet naar uit dat dat nog een keer gebeurt."

Maar Bettany is niet achterlijk: "Ik denk dat het moeilijk zou zijn om White Vision te introduceren en niet op de een of andere manier iets met hem te doen, maar daar hebben we het niet over gehad."



NieuwsFilm

meest populair