Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Nederland keek dit weekend massaal naar deze drie films.

Het weekend is voor veel Nederlanders het ideale moment om even rustig, na een drukke school- of werkweek, languit op de bank een filmpje te kijken. Popcorn, cola of biertje erbij... en kijken maar. Dit zijn de drie films die dit weekend het meest zijn bekeken op Netflix.

#1 Army of the Dead (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Dave Bautista, Ella Purnell, Matthias Schweighöfer, e.a.
Na het uitbreken van een wereldwijde zombieplaag, wist de mensheid de levende doden met succes te verdrijven naar het met betonmuren omringde Las Vegas. Een groep huurlingen wordt door een miljardair gevraagd om naar de gokstad te gaan om daar de achtergebleven kluisinhoud van een casino te stelen. Maar daarvoor moeten zij het dus wel opnemen tegen de zombies, die sneller en slimmer blijken te zijn dan gedacht.

#2 Ferry (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cecilia Verheyden | Cast: Frank Lammers, Elise Schaap, Huub Stapel, e.a.
Amsterdam, 2006. Voordat Ferry Bouman zelf een machtige drugsbaron werd, werkte hij voor een andere gangsterbaas, genaamd Brink, die hem de kneepjes van het vak heeft geleerd. Wanneer Brink wordt overvallen en zijn zoon verwond raakt, krijgt Ferry de opdracht om de daders te vinden. Die wraakmissie brengt hem terug naar zijn geboortestreek Brabant. Hier wordt niet alleen zijn loyaliteit op de proef gesteld, maar ontmoet hij ook de grote liefde van zijn leven.

#3 Blue Miracle (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Julio Quintana | Cast: Dennis Quaid, Dana Wheeler-Nicholson, Bruce McGill, e.a.
Omar runt een weeshuis voor lokale straatkinderen. Nadat deze wordt verwoest door een orkaan, besluit hij samen met een aantal kinderen en een aan lager wal geraakte schipper mee te doen aan een viswedstrijd. Omar zit namelijk in financiële nood en kan daarom de bijbehorende geldprijs goed gebruiken om de toekomst van zijn weeshuis veilig te stellen.



Kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair