5 übercoole actiefilms die je nu op Netflix kan streamen

5 übercoole actiefilms die je nu op Netflix kan streamen

We zetten vijf actiefilms die je op Netflix kan streamen een rij.

Netflix staat boordevol toffe releases. Vandaag zetten we vijf toffe actiefilms die je wil streamen op Netflix op een rij. We duiken er meteen in!

Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guy Ritchie | Cast: Jason Flemyng, Dexter Fletcher, Nick Moran, Jason Statham
Vier jongens raken in de problemen als ze in de schulden komen bij een beruchte crimineel. Als ze horen dat hun buren van plan zijn om een groep drugs-telers te overvallen, besluiten ze hen voor te zijn.

Outside the Wire (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mikael Håfström | Cast: Anthony Mackie, Emily Beecham, Johan Philip Asbæk, Damson Idris
Een drone piloot wordt naar een levensgevaarlijk militair gebied gestuurd. Samen met een officier heeft hij de taak om een massavernietigingswapen op te sporen. Er is haast bij, want ook rebellen willen het wapen in handen krijgen.

Shaft (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Story | Cast: Samuel L. Jackson, Alexandra Shipp, Avan Jogia, Regina Hall
JJ, beter bekend als John Shaft Jr., is een cyberveiligheidsexpert met een MIT-diploma. Dit belet hem echter niet om hulp te vragen aan zijn vader om de waarheid achter de dood van zijn beste vriend te achterhalen. Hun relatie verloopt niet vlot door de voortdurende afwezigheid van vader doorheen Juniors' jeugd. Beiden beginnen een onderzoek en banen zich een weg doorheen de onderwereld van Harlem. Wat zoonlief niet weet is dat zijn pa er zijn eigen agenda op nahoudt en zowel op professioneel als persoonlijk vlak een rekening te vereffenen heeft.

Bad Boys For Life (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adil El Arbi, Bilall Fallah | Cast: Will Smith, Vanessa Anne Hudgens, Alexander Ludwig, Martin Lawrence
Terwijl Mike Lowrey in een midlifecrisis zit is Marcus Burnett opgeklommen tot politie-inspecteur. De twee herenigen wanneer ze tot de ontdekking komen dat een Albanese huurmoordenaar hen dood wenst. Er blijkt een persoonlijk motief achter te zitten sinds zijn broer gedood werd door Lowrey en Burnett.

Repo Man (1984)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Cox | Cast: Harry Dean Stanton, Emilio Estevez, Tracey Walter, Olivia Barash
Otto neemt ontslag bij de groentezaak. Hij raakt bevriend met een 'Repo Man' en raakt aangetrokken tot het beroep. Tegelijkertijd wordt een pakje uit een overheidslaboratorium meegenomen. Het pakje heeft vreemde effecten op iedereen die het ziet en het is verstopt in een auto waar de overheid veel geld voor over heeft.

NieuwsFilm

meest populair