Vijf films gebaseerd op een boek die je op Netflix kan streamen

Vijf films gebaseerd op een boek die je op Netflix kan streamen

We zetten vijf boekverfilmingen die je op Netflix kan streamen een rij.

Netflix heeft een immens aanbod met duizenden films. Het is soms moeilijk om te weten wat je kan streamen, maar gelukkig staan er heel wat parels tussen. Vandaag zetten we vijf toffe boekverfilmingen op een rij.

The House with a Clock in Its Walls (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Eli Roth | Cast: Jack Black, Cate Blanchett, Owen Vaccaro, Kyle MacLachlan
Een jonge wees met de naam Lewis Barnavelt helpt zijn magische oom bij het vinden van een klok die het einde van de wereld kan inluiden.

The Bourne Identity (2002)
Bekijk de afbeeldingRegie: Doug Liman | Cast: Matt Damon, Franka Potente, Chris Cooper, Clive Owen
Jason Bourne lijdt aan geheugenverlies, het enige dat hij nog weet is dat hij uit de Middellandse Zee gevist is met zijn lichaam vol kogelgaten. Hij loopt gevaar vermoord te worden, en raakt betrokken in een race om te overleven.

Jumanji (1995)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe Johnston | Cast: Robin Williams, Jonathan Hyde, Kirsten Dunst, Bradley Pierce
Zesentwintig jaar geleden speelde Alan Parrish als jongetje met zijn vriendin Sarah een spelletje Jumanji. Voor de ogen van Sarah wordt Alan plotseling opgeslokt door het spel. Alan zit gevangen in de wereld van Jumanji. Hij weet dat hij een kans heeft uit het spel te ontsnappen als in 1995 de kinderen Judy en Peter besluiten het spel te spelen.

Annihilation (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Garland | Cast: Natalie Portman, Benedict Wong, Sonoya Mizuno, David Gyasi
Gaat over vier vrouwen: een bioloog, een antropoloog, een psycholoog en een surveillant, die op een expeditie gaan naar Area X. Het betreft de twaalfde expeditie naar dit onbewoonde en verlaten gebied, waar de natuur de baas is.

Der Untergang (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Oliver Hirschbiegel | Cast: Bruno Ganz, Alexandra Maria Lara, Corinna Harfouch, Ulrich Matthes
De Duitse tiran Adolf Hitler (Bruno Ganz) brengt de laatste dagen van zijn heerschappij door in zijn bunker onder Berlijn. Het Rode Leger heeft met grote overmacht Berlijn omringd en daarbij vooral burgerslachtoffers gemaakt. De bunkers zitten vol met zwaar gehavende soldaten en het ontbreekt aan verpleging en medicijnen. Hitler wil Berlijn in geen geval verlaten en bevindt zich, na zijn 56e verjaardag te hebben gevierd met Eva Braun en zijn handlangers in een benauwende, uitzichtsloze situatie.

NieuwsFilm

meest populair