Vijf meeslepende films die je op Netflix kan streamen

Vijf meeslepende films die je op Netflix kan streamen

We zetten vijf meeslepende films die je op Netflix kan streamen een rij.

Netflix staat vol films, waarmee het bij vlagen nog best moeilijk kan zijn om een keuze te maken voor een film om te streamen. Vandaag kijken we naar vijf toffe meeslepende films die je op Netflix kan streamen.

First Blood (1982)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ted Kotcheff | Cast: Sylvester Stallone, Richard Crenna, Brian Dennehy, Bill McKinney
John Rambo heeft gevochten in Vietnam en komt terug in Amerika. Hij heeft moeite om te integreren in het burgerlijk leven en voelt zich een buitenstaander. Hij wordt continu gevolgd door sheriff Teasle die Rambo niet vertrouwt. Rambo wordt onschuldig opgepakt en gevangen genomen. Hij ontsnapt en vlucht de bossen in. De sheriff achtervolgt Rambo maar kan hem niet te pakken krijgen. Daarom roept hij de hulp in van kolonel Trautman die Rambo heeft opgeleid. Rambo voelt zich bedrogen en verraden.

Gladiator (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen, Oliver Reed
Keizer Antonius Marcus Aurelius heeft zijn opvolger gekozen: generaal Maximus. De zoon van de keizer, Commodus, weet dit en laat de generaal en zijn gezin na de dood van zijn vader direkt vermoorden. Maximus overleeft echter de aanslag en ontsnapt. Na allerlei avonturen wordt hij gladiator en zweert wraak op Commodus.

The Italian Job (2003)
Bekijk de afbeeldingRegie: F. Gary Gray | Cast: Mark Wahlberg, Charlize Theron, Donald Sutherland, Jason Statham
Een groep dieven onder leiding van beroepscrimineel Charlie Croker, creëert de grootste verkeerschaos in de geschiedenis van Los Angeles. Hierdoor hopen ze tijd te hebben om een grote hoeveelheid goud te stelen, en vervolgens te kunnen ontsnappen in hun Mini Coopers.

Zombieland: Double Tap (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruben Fleischer | Cast: Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin
Tien jaar na de release van de moderne cultfilm Zombieland zijn hoofdrolspelers Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin en Emma Stone, regisseur Ruben Fleischer (Venom) en schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick (Deadpool) terug voor Zombieland: Double Tap. In deze actie komedie moeten de vier zombie killers het opnemen tegen verschillende soorten nieuwe zombies, en zelfs een groep meedogenloze overlevenden, vanaf het platteland tot aan het Witte Huis. Geschreven door Rhett Reese, Paul Wernick en Dave Callaham.

Total Recall (1990)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Verhoeven | Cast: Arnold Schwarzenegger, Rachel Ticotin, Sharon Stone, Ronny Cox
Bouwvakker Douglas Quaid ontdekt dat al zijn herinneringen afkomstig zijn van een chip die geïmplanteerd is in zijn hersenen. Hij blijkt een geheim agent te zijn geweest die een bedreiging vormde voor de overheid, waarna men zijn geheugen heeft vervangen door andere herinneringen.

NieuwsFilm

meest populair