Deze vijf (!) Marvel-films kan je verwachten in 2023

Deze vijf (!) Marvel-films kan je verwachten in 2023

Het wordt een bijzonder druk jaar voor fans van Marvel Studios.

Marvel Studios besloot deze week om de releasedata van twee nog titelloze films uit te stellen. Daarmee is 2023 het eerste jaar in de geschiedenis van de studio, dat men maar liefst vijf films uitbrengt.

We weten al heel wat over Phase Four van Marvel Studios. We kennen de meeste titels. Het is vooral in 2023 dat de gaten beginnen te vallen in onze kennis. Dat weerhoudt ons er natuurlijk niet van om vandaag te kijken naar de films die we in 2023 verwachten.

Vijf Marvel-films
Marvel Studios brengt op 17 februari 2023 de film Ant-Man and the Wasp: Quantumania uit. Daarna is het, op 5 mei 2023, de beurt aan Guardians of the Galaxy Vol. 3. Vervolgens heeft men nog drie titels gepland.

De eerste daarvan komt op 28 juli 2023 uit, gevolgd door een film op 7 oktober 2023 en eentje op 10 november 2023. Maar welke titels zouden dit kunnen zijn?

Drie films
Hoewel de films nog niet officieel aangekondigd zijn, kunnen we wel al speculeren over de nieuwe releases. Marvel Studios heeft een aantal films in de maak waarvan we nog geen releasedatum hebben.

Het gaat om Blade met Mahershala Ali in de hoofdrol, evenals Jon Watts' Fantastic Four. Van die twee films weten we dat de ontwikkeling redelijk vergevorderd is en dat ze snel uit moeten komen. De kans is dus groot dat in elk geval deze twee films in 2023 uitkomen.

Dan heeft Marvel Studios nog twee titels die nog zonder releasedatum zitten in de maak: Deadpool 3 en Captain America 4. Ook die twee films lijken kanshebbers.

NieuwsFilm

meest populair