Zit Emma Stone in 'Spider-Man: No Way Home'? Ze reageert op de geruchten

Zit Emma Stone in 'Spider-Man: No Way Home'? Ze reageert op de geruchten

Natuurlijk zegt ze 'nee'.

Het gerucht gaat dat Emma Stone in Spider-Man: No Way Home terugkeert als Gwen Stacy. Maar de actrice zegt zelf dat ze niet in de film te zien zal zijn.

Het verhaal dat Stone als Stacy terugkeert is niet heel vreemd, aangezien we ook Electro uit haar Spidey-films te zien krijgen. Er gingen ook al geruchten over de terugkeer van de vorige twee Spider-Mannen en hun liefjes. Maar Stone zegt dat ze dus echt niet terugkeert.

Niet terug
"Ik heb die geruchten natuurlijk wel gehoord. Ik weet niet of ik iets mag zeggen, maar ik ben er niet bij betrokken," vertelde Stone tegenover MTV News. "Ik zit er niet in. Ik weet eerlijk gezegd niet wat je mag zeggen als alumnus (lacht)."

Afgelopen december stelde Collider nog dat Spider-Man: No Way Home een rol zou hebben voor Stone's Gwen Stacy, mits dat mogelijk zou zijn na haar bevalling. Ze beviel halverwege maart, een kleine twee weken voordat de opnames van de film afgerond werden.

De ontkenning van Stone komt een paar weken nadat co-ster Andrew Garfield ook al stellig vertelde dat hij nooit gebeld was om terug te keren als Spider-Man.

NieuwsFilm

meest populair