Oscar Isaac hint naar zijn Moon Knight: de Batman van Marvel

Oscar Isaac hint naar zijn Moon Knight: de Batman van Marvel

De Star Wars-acteur zien we volgend jaar als de Batman van Marvel.

Alweer even geleden werd duidelijk dat Star Wars en Inside Llewyn Davis-acteur Oscar Isaac het Marvel-personage Moon Knight gaat spelen in het Marvel Cinematic Universe. Moon Knight wordt ook wel de Batman van Marvel Comics genoemd.

Nu hebben Marvel en Isaac via Twitter gehint naar het personage, met een flinke reeks concept-art voor de Disney+ serie Moon Knight waarin hij als het personage zal debuteren. Bij de foto schrijft Marvel Studios de tekst "Wij zijn Moon Knight".



De Batman van Marvel Comics
Marvels Marc Spector a.k.a. Moon Knight wordt ook wel vergeleken met Bruce Wayne a.k.a. Batman van DC Comics. Ze hebben een aantal opvallende overeenkomst. Ze zijn allebei deskundige detectives en stinkend rijke ondernemers die hun rijkdom gebruiken om de uitrusting te betalen die hun alter ego gebruikt om misdaad te bestrijden. Ook hebben ze vergelijkbare gadgets (Batarangs voor Batman en Moonrangs voor Moon Knight).

Moon Knight met ook rollen voor May Calamawy en Ethan Hawke moet dus op Disney+ gaan verschijnen en aangezien de opnames al zijn gestart mag aangenomen worden dat de serie in 2022 verschijnt.

NieuwsFilm

meest populair