Marvel Studios boekt weer enorm succes met 'Eternals'-trailer

Marvel Studios boekt weer enorm succes met 'Eternals'-trailer

De eerste trailer van Eternals is behoorlijk veel bekeken.

Afgelopen maandag gaf Marvel Studios de eerste trailer voor Eternals vrij. Het is een van de volgende films in de line-up van Phase Four en de eerste film van de studio met een Academy Award-winnaar aan het roer, Chloe Zhao.

Net als zoveel andere trailers van Marvel Studios, trok ook deze trailer in de eerste vierentwintig uur bijzonder veel kijkers. Deadline meldt dat wereldwijd 77 miljoen mensen in de eerste paar uur naar de trailer keken.

Veel bekeken
Volgens Deadline doet dit de kijkcijfers van alle andere Marvel/Disney-filmtrailers van de afgelopen veertien maanden verbleken. De trailer werd onder meer beter bekeken dan die van Black Widow en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

De film wordt geregisseerd door Chloe Zhao en heeft de zware taak een heel nieuw team te introduceren in het Marvel Cinematic Universe. En dat doe je niet zomaar, vooral niet omdat het om uiterst krachtige superhelden gaat die bijvoorbeeld goed hadden kunnen helpen bij de strijd tegen Thanos.

Eternals is een epische film die een verhaal vertelt dat zich over duizenden jaren afspeelt. We volgen een groep onsterfelijke helden die moeten strijden tegen de oudste vijand van de mensheid, de Deviants.

NieuwsFilm

meest populair