Gerucht: Aaron Taylor-Johnson maakt debuut als Kraven the Hunter al in MCU-film 'Spider-Man: No Way Home'

Gerucht: Aaron Taylor-Johnson maakt debuut als Kraven the Hunter al in MCU-film 'Spider-Man: No Way Home'

Dit zou ook de reden zijn waarom hij niet terugkeerde als Quicksilver.

Aaron Taylor-Johnson wordt Kraven the Hunter, zo maakte Sony eerder vandaag bekend. De acteur gaat die rol niet alleen spelen in een eigen solofilm, maar wordt ook onderdeel van het Marvel Cinematic Universe. Dat beweert primeurtjesjager Andy Signore van Popcorned Planet althans.

Bekijk de afbeelding
Signore kan naar eigen zeggen 'bevestigen' dat Aaron Taylor-Johnson namelijk ook zijn opwachting zal maken in Spider-Man: No Way Home. De acteur zou zijn scènes voor die film ook al hebben opgenomen. Taylor-Johnson heeft in ieder geval getekend voor meerdere films.

Het feit dat Taylor-Johnson nu is gecast als de bekende tegenstander van Spider-Man is volgens Signore ook de ware reden waarom hij niet terugkeerde als Pietro Maximoff alias Quicksilver in de serie WandaVision.

Het zou niet de eerste keer zijn dat een acteur meerdere rollen op zich neemt in het Marvel Cinematic Universe. Zo was actrice Gemma Chan te zien in Captain Marvel, maar keert zij ook terug als een ander personage in het later dit jaar te verschijnen Eternals.

Voorlopig moeten we het bericht van Signore echter maar met een korreltje zout nemen. Hij staat niet echt bekend als heel betrouwbare bron.

NieuwsFilm

meest populair