Dit zijn de krachten van de 10 onsterfelijke Marvel-helden in 'Eternals'

Dit zijn de krachten van de 10 onsterfelijke Marvel-helden in 'Eternals'

In november komen de Eternals de wereld beschermen tegen een ongekende bedreiging.

Vele duizenden jaren geleden kwamen de Celestials naar de Aarde om hier een nieuw gecreëerd ras van onsterfelijken - de Eternals - een plek te geven. Uiteraard niet in het echt, maar wel in het Marvel Cinematic Universe.

Recent verscheen de eerste trailer voor Eternals en daarin zijn tien van de belangrijkste Eternals die op Aarde leven te zien. Eerder werd al duidelijk dat de Eternals vele malen sterker zijn dan de Avengers en dat ze zich herenigen om een grote bedreiging te stoppen. Dit is ongetwijfeld een duivels plan van hun slechte tegenhangers, de Deviants.

Wie zijn dan die tien Eternals?
In de trailer is een mooi shot te zien van de tien Eternals. Hieronder zie je nogmaals dat beeld uit de film van Marvel Studios en Nomadland-regisseur Chloe Zhao. Daarna een korte beschrijving van de personages.

Bekijk de afbeelding
Ikaris en Ajak

In het midden zie je twee personages, namelijk Richard Maddens Ikaris en Salma Hayeks Ajak. Ikaris is een strategische strijder die kan vliegen en kosmische energiestralen vanuit zijn ogen kan schieten. Ajak is de spiritueel leider van de Eternals en zorgt voor de vooruitgang van de menselijke beschaving. Ook kan ze communiceren met de Celestials.

Sersi

Links van Ajak staat het personage Sersi van actrice Gemma Chan. Volgens Marvel Studios-baas Kevin Feige is zij het belangrijkste personage in de film. Ze is verliefd op Ikaris en is als een van de weinige Eternals echt geïnteresseerd in de mensheid. Ze bevindt zich dan ook onder de mensen en werkt in een museum.

Thena en Gilgamesh

Rechts van Ikaris zie je Thena en Gilgamesh staan, gespeeld door respectievelijk Angelina Jolie en Don Lee. Zij zijn twee krachtige strijders. Thena kan met haar kosmische energie wapens maken en kan het goed vinden met Gilgamesh, de sterkste Eternal van het team. Hij kan bijvoorbeeld een exoskelet van kosmische energie projecteren.

Kingo en Makkari

Naast Gilgamesh staan Makkari en Kingo, de Eternals van Lauren Ridloff en respectievelijk Kumail Nanjiani. Kingo is een bekend Bollywood-filmster, maar kan ook kosmische energie uit zijn handen schieten. Makkari is een doof personage en heeft een ongekende snelheid en kan daarmee zelfs andere planeten ontdekken.

Phastos en Sprite

Naast Sersi zie je Phastos (Brian Tyree Henry) en Sprite (Lia McHugh). Phastos is een uitvinder en helpt in het geheim de mensheid vooruit in de technologie. Sprite ziet eruit als een 12-jarige, maar is wel erg sterk en krachtig. Ze kan bijvoorbeeld levensechte illusies projecteren.

Druig

Naast Phastos zie je Druig van acteur Barry Keoghan. Hij is een afstandelijk lid van de Eternals, maar is wel uiterst krachtig aangezien hij andermans geest kan beheersen met zijn kosmische energie. Hij is voorstander om geen contact te hebben met de mensheid.



NieuwsFilm

meest populair