Ziet J.J. Abrams nog kansen in een 'Portal' of 'Half-Life' film?

Ziet J.J. Abrams nog kansen in een 'Portal' of 'Half-Life' film?

De game uit 2007 moet dan toch een film (of serie) worden.

Alweer in 2013 liet niemand minder dan J.J. Abrams weten dat hij een film wilde gaan maken over de game Portal die in 2007 verscheen. Sindsdien is het bijzonder stil rond de verfilming en er werd aangenomen dat deze niet meer gemaakt zou gaan worden.

Nu heeft Abrams onthuld dat hij zeker nog plannen heeft met de game van ontwikkelaar Valve Software. Dit deed hij tijdens een interview met IGN eerder deze week.

"We hebben daadwerkelijk een script dat nu wordt geschreven voor de Portal-film bij Warner Bros. We zijn erg enthousiast over de eerste aanzet en de pitch, dus het voelt alsof het project eindelijk in de startblokken staat," zei Abrams.

Portal: enorm potentieel
Volgens Abrams heeft Portal "om veel redenen een enorm potentieel, een daarvan is vanwege het beperkte verhaal van het spel, hoe ingenieus het ook wordt verteld, het potentieel ervan is zo enorm. Het wordt superleuk."

Een andere Valve-titel is de het succesvolle Half-Life. Abrams meldt dat zijn Bad Robot geen plannen met Half-Life heeft. Half-Life, daar zijn we momenteel niet bij betrokken," aldus de succesvolle regisseur en producent.

NieuwsFilm

meest populair