'Eternals' heeft een grotere bedreiging dan Thanos

'Eternals' heeft een grotere bedreiging dan Thanos

Het MCU lijkt een stapje hoger te gaan met zijn slechteriken.

De Avengers hebben Thanos succesvol weten te verslaan in de film Avengers: Endgame. Maar mogelijk zit er een veel grotere bedreiging aan te komen. Daar werd in elk geval wel al naar gehint in de trailer van Eternals.

Marvel Studios bouwt nu druk aan zijn toekomst. Het filmuniversum duikt daarvoor onder meer in het verleden, waarbij de film Eternals het verste terug gaat en zowat kijkt naar de oorsprong van de menselijke beschaving.

Grote bedreiging
De Eternals zijn superhelden die gemaakt zijn door de Celestials en zijn min of meer almachtige wezens. In de eerste trailer horen we leider Ajak vertellen dat ze zich gedurende duizenden jaren verborgen hebben. Ze hebben zich niet bemoeid met de mensheid, maar er gewoond en samengeleefd.

De trailer onthult niet waarom de groep besloten heeft om een teruggetrokken leven te leiden. Ook horen we niet (en dat wordt nog een interessant antwoord) waarom ze niet gevochten hebben tegen Thanos, die de helft van al het leven in het universum wist uit te roeien.

In de trailer zegt Ajak dat de Eternals zich nu voor het eerst gaan bemoeien met de mensheid. Zou dat dan zijn door een grootse, bovennatuurlijke bedreiging die het voortbestaan van alle mensen bedreigt? Hoe dan ook moet de bedreiging wel groter zijn dan die van Thanos, aangezien de groep Eternals nu wel uit hun duizenden jaren durende teruggetrokken leven komt.

NieuwsFilm

meest populair