Gruwelijk! 'Evil Dead' krijgt officieel een vervolg met 'Evil Dead Rise'

Gruwelijk! 'Evil Dead' krijgt officieel een vervolg met 'Evil Dead Rise'

Na de 'reboot' uit 2013 komt er nu een vervolg op de drie originele films.

Al een tijdje zijn er berichten over een nieuwe Evil Dead-film die moet aansluiten op de originele trilogie van regisseur Sam Raimi en met acteur Bruce Campbell als Ashley 'Ash' J. Williams. Nu is de komst van de vierde film bevestigd.

De titel voor de nieuwe film is Evil Dead Rise. Helaas keert Campbell niet terug als Ash en ook Raimi zal niet als regisseur aanwezig zijn. Daarnaast is de kans klein dat je de film op het witte doek te zien krijgt. Evil Dead Rise wordt namelijk gemaakt voor HBO Max.

Evil Dead Rise zonder Bruce Campbell
Rami en Campbell zijn wel aanwezig als uitvoerend producenten en samen selecteerden ze Lee Cronin (The Hole in the Ground als de man die de regie op zich mag nemen en het script mag schrijven. De opnames zullen volgens The Wrap plaatsvinden in Nieuw-Zeeland.

Het verhaal volgt twee van elkaar vervreemde zussen (Alyssa Sutherland en Lily Sullivan) wiens hereniging wordt verstoord door demonen. Hierdoor belanden de dames in een strijd tegen de dood.

In 2013 verscheen nog de brute reboot Evil Dead van regisseur Fede Alvarez en Campbell zagen we in de humoristische serie Ash vs Evil Dead die uiteindelijk drie seizoenen kreeg.

NieuwsFilm

meest populair