James Bond-makers geven uitsluitsel over 'No Time to Die'

James Bond-makers geven uitsluitsel over 'No Time to Die'

Gaat de film naar de bioscoop of niet?

Gisteren werd bekend dat Amazon een bedrag van bijna 8,5 miljard dollar heeft betaald voor de filmstudio Metro-Goldwyn-Mayer, ook bekend als MGM. Het gevolg is dat Amazon de rijke filmcatalogus in handen krijgt, met onder meer de James Bond-filmreeks.

Een van de vragen die fans zich kunnen stellen is wat Amazon gaat doen met de bioscooprelease van No Time to Die. De producenten hebben gelukkig snel duidelijkheid gegeven over de plannen.

"We zijn vastbesloten om James Bond-films te blijven maken voor het wereldwijde bioscooppubliek," vertelden Barbara Broccoli en Michael G. Wilson aan Variety. De producenten hebben via productiemaatschappij Eon Productions rechten op de merknaam James Bond.

Gewoon in september in de bioscoop?
De kans lijkt groot dat No Time to Die van regisseur Cary Fukunaga gewoon in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnt, en dan vanaf 30 september 2021 in Nederland. Wel is de vraag hoeveel tijd er zal zitten tussen de bioscooprelease en de verschijning op Amazon Prime Video.

Verleden jaar oktober waren er nog berichten dat No Time to Die bijna een enkeltje naar Apple TV+ of Netflix kon krijgen. Uiteindelijk was de vraagprijs van $600 miljoen te hoog voor de streamingdiensten.



NieuwsFilm

meest populair